World Aids Day in Rotterdam 2018

Jaarlijks terugkerend samenwerkingsinitiatief in Rotterdam.

Onder de kop "HIV010" vragen we voortdurend aandacht voor hiv en aids, zeker in de week van Wereld Aids Dag (door de VN ingesteld op 1 december elk jaar).

Onze agenda voor 2018

    Vrij. 23 nov.
Aftrap programma tijdens het 5-jarig bestaan en feestje van Hiv+Borrel Rotterdam.
    Vrij. 23 nov
In de vroege avond: Hiv-Diner georganiseerd door Mara
    Di. 27 nov.
FILM in LantarenVenster "Aan Niets Overleden"
Aangrijpend verhaal over geheimen, angst en schaamte als het gaat om hiv/aids in de Nederlands-Surinaamse gemeenschap. Speciaal voor ons deze week nog eenmalig vertoond door LantarenVenster. Mede georganiseerd door COC en na afloop van de film een gesprek met een van de hoofdrolspelers.
    Woe. 28 nov.
HIV inloop-testpunt open vandaag. Het AHF Checkpoint Rotterdam opent vandaag, zoals elke 2e of laatste woensdag van de maand voor gratis snelle veilige en anonieme hiv-tests.
    Dond. 29 nov.
Voorlichting op Albeda College (10.15- 11.45) Stichting Mara, Humanitas en de hiv vereniging organiseren samen een voorlichting voor leerlingen van het Albeda. Specifieke aandacht voor stigma en de persoonlijke ervaring.
    Vrij. 30 nov.
Medische Update + Ontmoeting oud-hiv met nieuw-hiv, georganiseerd door HivPort bij t COC.
- Medische Update wordt verzorgd door Dr. Casper Rokx, arts-onderzoeker bij het ErasmusMC.
- Ontmoeting oud-nieuw wordt een ontspannen gesprek op de bank, waar we in gesprek gaan met 2 generaties mensen met hiv: mensen die al 25 jaar met hiv leven en mensen die het juist sinds een paar jaar leven met hiv.
    Za. 1 december

Wereld Aids Dag - Een publieksmanifestatie in de Hoogstraat, Markthal en stroopwafelkraam. Kom voor info over hiv of laat je gratis snel-testen op hiv of neem een van de uitdeel-gadgets mee.
Opnieuw een samenwerking met onze partners in HIV010

wad 2018

hivport-tab.jpg

HivPort Foundation stands with people with hiv in the Rotterdam agglomeration.

Follow us