#workingpositively - inclusiviteit ook in jouw organisatie?

#workingpositively maakt de werkvloer inclusiever #positiefwerken 

De internationale campagne #workingpositively nodigt werkgevers uit zich in te zetten als zichtbaar rolmodel voor mensen met HIV en andere chronische aandoeningen.

workingpositively logo kln2

De grote internationale bedrijven IBM en SAP hebben het initiatief van de Deutsche Aidshilfe omarmd en willen dit thema ook in het Nederlandse bedrijfsleven laten leven.
Naast IBM Nederland hebben zich intussen ook Unilever en Shell aangesloten. Meer organisaties staan in de wachtrij voor #positiefwerken.

 

Vanuit HivPort zetten we ons al jarenlang actief in voor stigmabestrijding rond hiv en mensen met hiv. Een inclusieve werkvloer geeft ruimte en een veilig werkklimaat voor alle medewerkers, dus ook een veilig klimaat voor mensen met hiv.
Meer weten? Check de internationale site #workingpositively

 

Voorbeeld : diversiteit en inclusie @ ErasmusMC

In april 2023 ontving HivPort vanuit het Diversiteits- en inclusiviteitsteam van het ErasmusMC een financiële bijdrage voor ons werk. We roepen alle organisaties op om met ons dit initiatief te omarmen. We zijn samen met jullie onderweg naar een inclusievere samenleving die ruimte geeft aan diversiteit en die gebruik maakt van de kracht van mensen.

EMC di

 

Bijdragen? Met inhoud? Met geld? Met plannen?

Laat het weten via onze contact pagina of doneer hier.

hivport-tab.jpg

Stichting Hiv Portaal Rotterdam komt op voor mensen met hiv in Rotterdam en omgeving.

Volg ons