Neyenburgh Award uitgereikt aan
Stichting Hiv Portaal Rotterdam


Burgemeester Aboutaleb reikt awards uit

Rotterdam - Coolsingel, woensdag 4 juli 2018

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op het stadhuis op de Coolsingel, reikte onze burgemeester Aboutaleb de Neyenburgh Awards uit. Deze awards 'door Rotterdammers, voor Rotterdammers' zijn bedoeld om lokale initiatieven te ondersteunen.
Ook Stichting Hiv Portaal Rotterdam viel in de prijzen. Lees het verslag van Stichting Volkskracht en Stichting Neyenburgh hier.

Voorzitter Marnix Kemme nam de award in ontvangst. Hij spreekt van "een prachtige dag voor de aanpak van hiv in Rotterdam". Marnix hoopt dat de award bijdraagt aan zijn droom voor een stad zonder angst voor hiv en op termijn aan een stad zonder hiv.


(foto Marieke Oldenburger)

Stichting Neyenburgh is een Rotterdams fonds. In april maakte Stichting Neyenburgh bekend dat Rotterdamse stichtingen, verenigingen en instellingen een beroep konden doen op een bijdrage. In twee maanden tijd werden 170 aanvragen ingediend. 25 daarvan werden vanavond gehonoreerd. Zij kregen in het Rotterdamse stadhuis een cheque met een bedrag variƫrend van 10.000 tot 150.000 euro. "door Rotterdammers voor Rotterdammers",
Lees hier wat het AD Rotterdams Dagblad schrijft: "Neyenburgh geeft 1,2 miljoen aan Rotterdamse clubs en verenigingen"


Op onze Facebook-pagina en Twitter schrijven we er meer over. En natuurlijk in onze nieuwsbrief