Aanpassingen activiteiten ivm Corona-virus

Veel annuleringen van activiteiten rond HIV in Rotterdam in verband met de COVID-19 uitbraakOnderstaande activiteiten rondom hiv in Rotterdam en omgeving zijn aangepast in verband met maatregelen of adviezen vanuit de overheid:


AANGEPAST, VERVALLEN, VERPLAATST:
  • De Rotterdamse Hiv+Borrel van 27 maart en 27 mei 2020 zijn vervallen. Het team van HivBorrelRotterdam en hun website en Facebook-pagina zijn bereikbaar. Afhankelijk van de mogelijkheden op de locatie en de richtlijn-aanpassingen vanaf juni-juli, hopen we vanaf de zomer elkaar weer te zien.


  • De Chemsex Meet-ups van 8 april 2020 en 13 mei 2020 zijn vervallen.
    Georganiseerd door Stichting HivPort op locatie van COC Rotterdam. Als alternatief is telefonische consultatie mogeljik.
    UPDATE: meet-up 10 juni 2020 gaat door! Lees meer op deze pagina .


  • Het gratis HIV TEST inlooppunt van AHF op de locatie van Humanitas Maatschappelijk Werk in Rotterdam is gesloten. Wel biedt AHF tests aan via hun Amsterdamse checkpoint. Deze was heropent OP AFSPRAAK vanaf 11 mei. Lees hier meer


  • Het wekelijkse Hiv+diner, georganiseerd door Stichting Mara in samenwerking met COC Rotterdam Rijnmond vervallen tot nader bericht.


  • Inloophuis van Stichting Het Rode Lint van Gloria Summerville. Alleen op afspraak.


  • De koffie-ochtend bij Humanitas, voor mensen met hiv: voorlopig opgeschort.

WAAR KAN IK VERDER TERECHT?
OVER DE RELATIE HIV & CORONA
(pagina update: 13 mei 2020)Je mag HivPort volgen op acebook